سلام خدمت کارشناسان عزیزنی نی سایت.

من ۳۰ هفته باردارم و وزن جنین ۱۳۰۰ گرم.

دکتر بهم گفت که وزنش پایینه.برام پودرلیدی میل نوشت بعد از تمام شدن لیدی میل من دوباره میتونم مصرف کنم؟

یعنی هفته ای یک قوطی مشکلی نیست تا زمان سونوی بعدیم که ببینم جنین رشد خوبی داشته یا نه؟

در کنارش چکار کنم تا وزنش بالا بره

ممنون از پاسخ گویی نی نی سایت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در مورد وزن کم جنین باید مطمئن شد که علت چیست و سپس درمان کرد.

در جنین کم وزن یا اختلال خونرسانی جفت و IUGR مطرح است که بررسیهای خاص خودش را دارد و غذا یا لیدی میل بی اثر است و یا به صورت سرشتی جنین ریزاست (SGA) که درمانی ندارد.

در موارد بسیار کمی هم علت سوء تغذیه مادر است که با غذا و مکمل و پودرو...جبران میشود. در این موارد مادر بسیار کم وزن است و اضافه وزن مناسبی هم ندارد.

شما باید ببینید که کدام تشخیص برایتان مطرح بوده.