سلام

۲۱ سالمه آزمایش amh 1.2 بود و بار دوم ۰.۹ دکتر گفت ذخیره تخمدانم کمه و باید تا خرداد باردار بشم حجم و اندازه و رحم و تخمدانم طبیعیه و قد و وزن نرمالی دارم.

ولی من اصلا شرایط برای بارداری ندارم.

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ذخیره تخمدان نشان دهنده این است که به اصطلاح چقدر تخمک پس انداز دارید و پایین بودن آن نشان میدهد که این پس انداز زودتر از زمان مورد انتظار تمام خواهدشد،اما اینکه دقیقا کی قابل پیش بینی نیست.

اگر قرار است مدتی طولانی باردار نشوید،میتوانید با مراجعه به مراکز نازایی و بررسی بیشتر،درصورت لزوم،تخمک یا جنین فریز کنید.