شیرخشک برای نوزاد دو ماهه

149 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . نوزاد دو ماهه ای دارم  از شیر خودم میخوره وقتی لبنیات میخورم یا هر چیزی که با شیر درست شده باشه نوزادم ناآروم میشه در ضمن رفلاکس هم داره دکتر بردم پری لاکت داده اما تاثیر نداره هنگام دفع هم به شدت گریه میکنه و نفخ داره با وجود رژیم سخت غذایی هنوز هم اذیت هست کولیک ایز هم هیچ تاثیری نداره میخواستم یک شیر خشک معرفی کنید که هم برای رفلاکسش مناسب باشه هم بدون لاکتوز باشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام اگه حساسیت به لبنیات گاوی داره بهترین شیر مادره ولی از سویا و گردو و ادویه جات و شیرینی و شکلات هم پرهیز کنید شیر خشک خوب نیست

تجربه شما

دکترها به من شیرخشک آپتامیل پپتی رو پیشنهاد دادند