سن دندان درآوردن نوزاد

با سلام

پسرى ٨ ماه و نيمه دارم كه شيرخشک ميخوره الان تازه يک دندان از پايين داره در مياره و اينكه وزنش حدود ٨ كيلو هست و قدش ٧٢ سانت و دكترش گفته هر شب بايد يک قرص ويتامين دى بخوره و اينكه گفتن احتياجى به قطره آهن نداره ( اين رو هم بگم من ايران زندگى نميكنم و اينجا به بچه ها اكثرا قطره آهن نميدن) چون ميگن آهن غذا و شير كافى هست ميخواستم ببينم آيا دندون در آوردنش نرماله يا اينكه جاى نگرانى هست ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

سن دندان درآوردن شیرخواران معمولا از شش ماه به بعد است. ندرتا از ۴ ماهگی هم ممکن شروع شود.
‌ولی میتواند تا ١٣ ماهگی هم به تعویق بیفتد.

اینکه قطره آهن در اونجا نمیدهند جای تعجب است ولی احتمالا مربوط به شرایط اجتماعی و غنی سازی غذاهای مختلف با آهن باشد.

و اینکه هر روز یک قرص ویتامین دی میدهید ، میزان ویتامین دی خیلی زیادی میدهید البته باید مشخص کنید که این قرص ها چند واحدی هستند.