سلام. نوزاد من ٢٠ روزشه و شبا تا صبح دل درد داره خيلی خيلی زور ميزنه خيلی پيچ و تاب ميخوره.دكترش قطره دايمينيكون داد ولی خيلي تاثيري روش نداره و خيلي اذيته و شكمشم فقط روزی ١بار كار ميكنه.ميشه راهنماييم كنيد كه چيكار كنم؟ عرق نعنا ميتونم بهش بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
علت شایع بیقراری و زورزدن های این سن کولیک شیرخوارگی است. که بیماری بیخطری است که حدود۴ماهگی اتمام مییابد. درمان قطعی ندارد. ولی بعضی موارد کمک کننده: قطره کولیک ایز هرشب ده قطره،عرق نعنا، صدای بم مثل سشوار،بغل وصدای پدر