سلام و خسته نباشید

من ۲ماه و ۱۷ روزه که زایمان سزارین انجام دادم. خوشحال میشم اگه منو راهنمایی کنید.میخواستم بدونم من الان میتونم ورزش رو شروع کنم و از حلقه برای آب کردن شکم و پهلو استفاده کنم؟ و یا دراز نشست و حرکات هوازی رو انجام بدم؟ممکنه مشکلی به وجود بیاد! قابل ذکر که بگم من سابقه ورزشی نداشتم اما قبل از بارداری گه گداری حلقه میزدم. پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عزیزم برای شروع ورزش شکم و پهلو بهتره تا ۶ ماه پس از زایمان صبر کنین