بهترین راه برای چاق شدن

من ۴۶کیلو ام و قدم ۱۵۹ آرزومه یکم چاق شم اشتهامم کمه نمیدونم چیکار کنم شهرمون دکتر تغذیه هم نداره خواستم قرص سیپروهپتادین بخورم ولی چون خواب آوره و محصل ام نخوردم و عوارضش هم ترسیدم شما یک قرص بدون ضرر میگید تا یکم وزن اضافه کنم؟ یک قرص بدون عوارض

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
دوست عزیز موارد مختلفی در مورد شما باید بررسی بشه ، ندیده نمیتونم توصیه ای بکنم
بدون مشورت و اجازه پزشک یا متخصص تغذیه هیچ دارویی یا دمنوشی رو استفاده نکنید
میتونید از مشاوره های انلاین همکاران تغذیه که شماره نظام پزشکی معتبر دارند استفاده کنید