ناخن جویدن کودک

سلام مادری شاغل ۳۸ساله هستم . پسرم تقریبا از دو سالگی شروع به ناخن جویدن کرد پرستار دارد و خانه پدرم روزانه هستند. حدود یک ماه هست شیر خودم را به پسرم نمیدم. و پروژه پوشک گرفتن را شروع کرده ام. برای این دو مرخصیهای زیادی میگیرم که کنارش باشم در ارتباط کلامی ام با پسرم از کلمات *این کار بد هست* اذیت نکن* مامان اذیت کردی من ناراحتم .و اخم کردن استفاده میکنم .گاهی وقتی چیزی رو خراب میکنه مثل عوض کردن برنامه موبایل پسرم میگه من اذیت کردم. الان چند سوال دارم آیا این جملات را استفاده نکنم؟ برای اضطراب پسرم چه کاری انجام بدم ؟در ضمن وقتی در حال تماشای کارتون هست با سرعت پایش را تکان میدهد. ممنونم از راهنمایی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
ناخن جویدن در بچه ها معمولا به خاطر داشتن اضطراب هست و باید شما ریشه و دلیل این اضطراب رو پیدا کنید ... چون بچه پیش پرستار هست اول باید از پرستار مطمئن باشید که با بچه چه رفتاری داره و اینکه شما نگفتین پسرتون الان چند سالشه فقط اشاره کردید که از دو سالگی ناخن جویده ... برای تشخیص دقیق تر و علت ناخن جویدن بهتره حضوری با یک مشاور کودک مشورت کنید ممکنه دلایل متعددی داشته باشه مثلا اضطراب جدایی از شما یا سازگار نبودن با پرستارش و یا محیطی که بدون شما هست... جملاتی هم که شما به کار میبرید بد نیستن ولی در مورد خراب کردن وسایل باید بگم حس کنجکاوی در بچه ها موجب این امر میشه بهتره چیزی که نباید دست بزنه جلوی دستش نزارید تا اینکه بخواهید بگید دست نزن... نکن.
موفق و موید باشید.