سلام خسته نباشید سه ماه پیش به جای پریود شدن به مدت ده روز لکه بینی قهوه ای داشتم(البته همون ماه استرس زیاد داشتم)سونو که انجام دادم‌ گفتن ضخامت رحمت‌ ۱۶ است دکتر گفت سه دوره مدروکسی پروژسترون بخورم و دوره دوم سونو انجام بدم و دوماه مدروکسی پروژسترون از شب ۱۵ تا ۲۸ خوردم و سونو روز ۱۱ انجام دادم ضخامت ۶بود.قرص مدروکسی که میخوردم وسط سیکل لکه بینی های قرمز داشتم دکترم قرص رو عوض کرد بهم دوفاستون داد گفت دو ماه از شب ۱۵تا۲۵ شبی یک عدد بخورم. آزمایشات قبل بارداری انجام دادم همه چیز خوب بود فقط پروژسترونم ۱/۵بود. ۱۹سالمه و هفت ماه پیش حاملگی پوچ داشتم.نمونه برداری هم انجام دادم مشکلی نداشتم

۱ـ بنظر شما آیا لازمه دوفاستون بخورم؟ چند ماه بخورم؟

۲ـ با خوردن دوفاستون دیگه لکه بینی وسط سیکل از بین میره؟

۳ـ دارو واسه هورمون پروژسترون باید مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر پریود منظم شده دارو باید قطع شود. اگر هم چنان بی نظمی و لکه بینی دارید،باید معاینه و آزمایش هورمونی و سونو جهت بررسی ضخامت آندومتر در روز ۵ و برای تخمک گذاری انجام دهید.

علل لکه بینی میتواند:

کمبود پروژسترون ناشی از اختلال تخمک گذاری، پولیپ،عفونت و...باشد.

و در مواردی هم در روز تخمک گذاری لکه بینی جزیی داریم که این مورد طبیعی است