دو برابر نشدن بتا در 48 ساعت

سلام، خسته نباشید!

من ذخیره تخمدانم کمه و فروردین با دارو باردار شدم که پوچ بود!

بعد اون هرکاری کردم نشد، حتی iui منفی شد و رفتم تو سیکل ivf!

داروهامم گرفته بودم که بعد دو روز تأخیر پریود تست زدم مثبت بود! همون روز آزمایش دادم بتام 163 بود و سه روز بعد تیتراژ بتا تو همون آزمایشگاه 360 بود!

من سه ماهه به جز مکمل ها هیچ دارویی استفاده نکردم و این ماه شاید فقط دوبار نزدیکی داشتیم اونم با جلوگیری طبیعی!

خیلی نگرانم بازم پوچ باشه...

بتام نرمال بالا رفته یا امیدی نیست!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
ان شاا... بارداری سالمی پیش رو خواهید داشت. بله تیتر نرمال است