به تعویق انداختن حکم مهریه

سلام . من برای مهریه ام شکایت کردم ، حکم قطعی اومده که یک خونه به نامم بزنن و ماهانه از حقوق شوهرم کم بشه ، حالا من اگه فعلا قصد سازش و برگشت داشته باشم و دنبال اجرای رای نروم ، آیا بعدا میتونم مثلا بعد یک سال برم دنبال اجراش ؟ و خونه رو بگیرم و اینکه حقوقش رو بگیرم ؟  و اینکه میتونه در طی این زمان خونه رو که گفتم رو به نام کسی دیگه ای بزنه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. اگر رای قطعی صادر شده باشد اجرای رای منوط است به درخواست شما از شعبه صادر کننده رای و صدور اجرائیه علیه همسرتان و هر موقع که خواستید می توانید اقدام نمایید

2. در خصوص انتقال منزل به شخص دیگر دو فرض موجود هست یکی ینکه با توجه به صدور رای قطعی علیه ایشان در صورت انتقال شما می توانید شکایت کیفری فرار از دین علیه ایشان مطرح کنید و عده ای دیگر از قضات رضایت شما و عدم صدور اجرائیه را دلیل بر رضایت ضمنی شما بر انتقال می دانند و در پرونده کیفری به نتیجه نمی رسید.

موفق باشید