بارداری با آی وی اف

با سلام در شرایطی هستم که باید با آی وی اف باردار بشم آیا با روش تحریک تخمک گذاری روش آی یو آی (مصرف کلومیفن) یعنی بدون دریافت گونال اف میتوان بقیه مراحل شامل پانکچر و انتقال رو انجام داد؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وقتی به بیمار پیشنهاد میکرو داده میشود حتما قبلا ای یو آی امتحان شده است و یا وضعیت بگونه ایست که با این روش جواب بهتری میگیرد در طول درمان باید با توجه به شرایط بیمار دارو تجویز شود پس با پزشکتان در ارتباط باشید. شب خوش