سلام و عرض خسته نباشید

۲۴ سالمه دو پسر ۲ ساله و ۶ ماهه دارم همسرم ۳۰ سالشونه با خانواده همسر و جاری در یک ساختمان زندگی میکنم که مشکلاتی برام در طی ۵ سال زندگی مشترک ایجاد کرده با عشق و علاقه با همسرم ازدواج کردم رابطه زناشویی خیلی خوبی داریم رابطه عاطفی خیلی خوبی داریم ولی همسرم خیلی درگیره کار وقتی میاد خونه خیلی خسته هستش و اینکه بعد زایمانم خانوادش اذیت کردن ولی خودش خیلی کنارم بود مراقبم بود از طرفی یک کارگر جدید آورده بود برای مغازشون که خوب نبود اس ام اس ناجور میداد به همسرم من با همسرم صحبت کردم گفت من تاثیر نمی گیرم فقط رابطه کاری کارمو راه بندازه کاری باهاش ندارم ولی دید من به همسرم بد شد بهش شکاک شدم این حسم درست نمیشه ولی باهاش تا حدودی کنار اومدم تا اینکه دوباره ناخواسته باردار شدم ۵ ماهم بود که با برنامه ریزی چند ساله من وام برداشتن و همراهیه تمام با همسرم زمین با موقعیت خوب خریدیم ولی همسرم به نام پدرش زد مخفیانه از من من وقتی فهمیدم خیلی شکستم علتشو جویا شدم گفت به خاطر دعواهای بدی که داشتیم ترسیدم جدا بشی و پشیمون بود از کرده خودش گفت درستش میکنم اینم بگم تمام پس انداز زندگی دسته منه از من چیز پنهونی نداره ولی هنوز نمیفهمم چرا این کارو کرده به بهانه مختلف باهاش دعوا میکنم چون پرخاشگر شدم سر این موضوع تو بدترین دوران زندگی با دو تا بچه پشت هم بلاهای بدی سرم آورد من چه جوری بپذیرم ای ماجرا رو چه جوری کنار بیام خیلی دارم اذیت میشم همسرمم اذیت میکنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
خوشحالم که رابطه زناشویی خوبی دارید و از همسرتون گفتید که در مشکلات کنار شما بودند
حال این سوال رو از شما دارم !سهم شما در رابطه با رفتار همسرتون(این که زمین رو به نام پدرشون کردند)چقدر بوده؟
چطور شده که همسرتون احساس ناامنی داشته که ممکنه شما رهاش کنید؟
حق دارید که از همسرتون رنجیده خاطر باشیدبهتر هست دررابطه با این رنجش با ایشون صحبت کنید
البته صحبت همدلانه ای که از احساسات خودتون گفتگو کنید نه این که بخواید ایشون رو توبیخ کند چون اگر ایشون احساس کنند دارند مواخذه میشن اونوقت گارد می گیرندو دفاعی برخورد می کنند
به شما پیشنهاد می کنم به جای چسبیدن به حواشی زندگی روی بهبود رابطه خودتون و همسرتون متمرکز بشید ایشون هم با تعریفی که ازشون داشتید به احتمال زیاد جبران خواهد کرد