درمان کیست اندومتریوز تخمدان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 138 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من 31 سالمه و متاهلم و اندومتریوز دارم. کیست شکلاتی 5 سانتی دارم. دکتر بهم برای سه ماه آمپول دیفرلین و قرص ال دی تجویز کرده.خواستم بپرسم آیا این آمپول و قرص باعث کوچک شدن کیست من میشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان آندومتریوز بستگی به علائم شما دارد. شایعترین شکایات فرد مبتلا به آندومتریوز درد است و برای کنترل آن برحسب شرایط داروهای مختلفی داده میشود که پرمصرفترین آنها داروهای پروژسترونی است و در مواردی نیز نیاز به جراحی میشود.

و یک جنبه دیگر درمان هم،موارد منجر به نازایی است که باز برحسب شرایط دارو یا جراحی لازم است.

در حال حاضر مشکل شما چیست؟اگر علامتی ندارید، دارویی لازم نیست.

و اگر علامتی دارید باید آن را دقیق توضیح دهید تا درمان مشخص شود.

به صرف وجود کیست، برای کوچک شدن یا...دارو نمیدهیم.

تجربه شما

سلام

من کیست اندومتریوز ده سانتی داشتم که با خام گیاه خواری و گیاه خواری و روزه طبی خشک از بین رفت. روزه بهترین روش درمان بیماری هاست که روشی کاملا طبیعی هست و فواید زیادی داره. اما باید حتما تحت نظر متخصص و کاربلد و آشنا به روزه انجام بشه و تغذیه گیاهی و دوری از تمام محصولات حیوانی، شکر و کافیین