با سلام خدمت خانم دکتر عزیز سونو آنومالی دادم همه چیز طبیعی بود اما طول سرویکس زده ۲۹ میلی متر دکترم گفتن آب کم خوردم به اون خاطر و امکان زایمان زودرس دارم و الانم وارد هفته ۲۱ شدم واسه یک ماه دیگه سونو واژینال واسم نوشته و برام شیاف سفالکسین و آمپول تجویز کردن اصلا درد لگن ترشحات و لکه بینی خداروشکر ندارم یکم انقباض شکمی داشتم با زدن شیاف و آمپول انقباض شکمم از بین رفته آیا من در معرض سقط هستم خیلی نگرانم استراحت دارم وسایل سنگین تو این مدتی که فهمیدم بلند نمیکنم خمو راست نمیشم و کلا در حد آب خوردن و الانم یکم زیر شکمم سمت چپم یکم تیر میکشه آیا طبیعی و این امکان هست من بچه ام طبیعی بدنیا بیاد مورد مثل من داشتید وزنم کم و جثه ام ریز احساس سبکی میکنم و سنگینی ندارم اصلا احساس باردار بودن ندارم و جنسیت بچه ام دختره .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرطول سرویکس به روش واژینال وتوسط فردواردگرفته شده،عددآن خوب است.اگرکمتراز۲۶باشدکوتاه محسوب میشود.ودرآن صورت هم البته فقط استراحت ونداشتن نزدیکی وداروهای پروژسترونی توصیه میشودودرمواردی ممکن است سرکلاژیاپساری لازم شود.