ان تی و سونو آنومالی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 204 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من ۱۱هفته و شش روز رفتم سونو ان تی ان نیم ۱.۵ بود و آزمایش غربالگری هم همش low risk بعد ۱۸هفته سونو آنومالی دادم نمیدونم چرا ان تی تو سونو آنومالی زده ۳mm ممکنه اشتباه شده باشه اخه تو سونو ۱۸هفتگی کسی عدد ان تی نمیزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
ان تي فقط در ١١تا ١٣ هفته ارزش دارد با ازمايشاتتان به متخصص زنان مراجعه كنيد

تجربه شما

سلام خسته نباشید‌ متوجه شدم که NFهمون NT هست که از هفته ۱۳به بعد بهش NF میگن دکتر من از همون اصطلاح NT استفاده کرده که در هفته ۱۸تا بیست و چهار زیر ۶نرماله ممنونم