سلام به دکتر محترم نی نی سایت

من هر از گاهی توی فصل بهار لب پایینم به شدت به خارش می افته جوری که از بس میخارونم خون میشه و خراش میندازه. اصولا با آنتی هیستامین یا ستریزین، یا بتامتازون آرومش میکنم و زود خوب میشه.

امسال الان دوروزه لبم میخاره، زود تر از فصل بهار. من کرمان زندگی میکنم و آب و هوای خشکی داره. سرماشم خشکه. از بس لبمو خاروندم زخم و زبر شده. دور تا دور لبم یکم ملتهبه. از دیروز ستریزین میخورم. الان یکم لثه هامم درگیر شدن. میشه لطفا یه دارو و پمادی رو بهم پیشنهاد بدین که آروم تر بشم و زودتر بهبودی حاصل بشه؟

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام خواهرش لب دلایل مختلفی دارد که باید در معاینه و گرفتن شرح حال کامل مشخص شوند ولی چرب کردن لب با وازلین و کم کردن خشکی آن �‌تواند تا حدود زیادی از خارش و حساسیت آن بکاهد