پنهان کاری دختر 9 ساله

دختر 9 سالم خیلی پنهان کار هست چند بار دیدم که میره تو اتاقش و همونجا ادرار میکنه اصلا بهش اعتماد ندارم جایی تنها بذارمش چون حتما یک خرابکاری میکنه دلیل کارش هم میگه اگه بیام بیرون داداشم میاد تو اتاقم

واقعا من و به مرز جنون رسانده چه رفتاری باهاش داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان زيبا
اين مسئله اصلا عادي نيست و دختر شما علايم نافرماني و اضطراب شديد داره كه عملكرد رو تا اين حد مختل كرده و حتما حتما بايد براي درمان رفتاري به يك روانشناس كودك مراجعه كنيد و اين مسيله اي نيست كه به شما تكنيك بديم و با رفتاري درماني بسيار اتفاقات خوبي براي هر دوي شما ميفته🙏🙏🙏🌹