بالابودن هورمون مردانه

سلام دکتر خسته نباشید

من امروز رفتم دکتر زنان هورمون مردانه ام بالا بود بهم دارو دادن گفتن ۳ماه استفاده کنم اسپیرونولاکتون ۲۵ و سیپروترون کامپاند حالا نمیدونم چطوری استفاده کنم سیپروترون کامپاند مال روز پنجم ۵ پریودیه ولی من ۱۵روز از پریودیم گذشته بزارم پریود شم ماه بعد دوتاشو با هم مصرف کنم یا میتونم از امروز اسپیرونولاکتون ۲۵ رو بخورم؟

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بله طبق دستور باید دارو مصرف شود. بگذارید سیکلتان شروع شود و بعد دارو را مصرف کنید. اسپیرونولاکتون را میتوانید شروع کنید.‌ عصر بخیر