قطع شدن گريه نوزاد

باسلام نوزادمون موقع دنيا اومدن گريه ميكرده و طبيعي بود بعد زردی گرفت برديم بيمارستان و چون بالا بود زرديش بستری شد اونجا تو دستگاه هم مواقعی گريه ميكرد ولی از وقتی اومديم خونه از بيمارستان آورديم بچه همش خوابه و به سختی بيدارش ميكنين دوتا متخصصم برديم مشكلی گفتن نيست فقط تند تند شير بديم بهش الان سوالم اينه سه روزه كه از بيمارستان اومده حتی يكبار هم گريه نكرده اين نگران كننده هست و علتش چی ميتونه باشه حمام ، شير خوردن، بيدارشدن هيچ وقت گريه نميكنه .

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

گاهی مواقع عواملی مثل کم کاری تیروئید و حتی زردی می تواند باعث بیش از حد آرام بودن نوزاد و عدم گریه شود. شیردهی مکرر ادامه دهید. در صورت ادامه دار بودن این روند مجدد به پزشک مراجعه کنید.