با سلام و خسته نباشید .من در هفته ۱۷ بارداریم. قبل حاملگی یک میوم ترانس مورال در دیواره خارجی رحم به اندازه ۲ سانتی متری در قسمت بالای رحم داشتم که در دوران حاملگی ام بزرگتر شده و به اندازه ۶/۵×۸/۵ شده. ولی حدود یک هفته است خیلی درد میکند. آیا این میوم برای جنین خطرساز است؟ برای کم شدن درد چه کارهایی انجام دهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بقیه شرایطتان مهم است حتما با پزشکتان مشورت کنید تا بر اساس وضعیت خودتان دارو بگیرید. استراحت کنید. عصر بخیر