باسلام پسر من با قد ۴۹ ووزن ۲۶۳۰ بدنیا آمد الان ۳سال و هفت ماه داره با وزن ۱۲و نیم  وقد ۹۴ آزمایش داده مشکل خاصی نداشته با کمک داروهای اشتها غذا میخوره و شربتهای ویتامینم مرتب میدم بهش الان قرص ال آرژنین مصرف میکنه از قبل عید تا الان حدود ۴سانت قد کشیده با مصرف این قرص برای رشد قد و وزنش چکار باید کرد؟ قد مادر ۱۵۶ و پدر ۱۸۰

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
فرزند شما بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ سانتی متر ظرفیت ژنتیکی افزایش قد رو داره اما تحویل ارژنین در این سن صحیح نیست ..بهتره از طریق مصرف مواد مغذی و افزایش فعالیت بدنی و ورزش به این ظرفیت رسید