سلام 30 ساله هستم و دارای فرزند 15 ماهه همسرم 33 ساله. مشکل من بی توجهی و سرد شدن همسرم هست از اول اینطور بود ولی بعد تولد فرزندم به شدت از من گریزان است انگار بهونه پیدا کرده من سرگرم بچه بشم و اون هم سرگرم گوشی. از سر کار میاد نهار میخوره میخوابه تا دم غروب بعدش با بچه بازی میکنه بعد هم شام و میره تو اتاق با موبایلش بازی میکنه تا خوابه انگار من وجود ندارم چند باری باهاش صحبت کردم ولی فایده نداشته و احساس میکنم عزت نفس من داره از بین میره از بس که ازش محبت گدایی میکنم و از اون بدتر فیلم مستهجن میبنه و خودارضایی هم میکنه. خیلی زندگی بدی دارم مثل هم خونه هستیم چیکار کنم این زندگی درست بشه امیدی به این زندگی هست چی بگم به همسرم که روش تاثیر بذاره و به خودش بیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

درک می‌کنم این شرایط چقدر می‌تونه ناراحت‌کننده باشه. نمی‌دونم چند باری که با همسرتون صحبت کردید چی گفتید و چی شنیدید. بهتون پیشنهاد می‌کنم تلاش کنید کم‌کم با همسرتون تعامل بیشتری داشته باشید تا ایشون به جای بازی با گوشی و تنها خوابیدن، زمان بیشتری رو با شما و فرزندتون بگذرونند. و در یک زمان مناسب که هیچ‌کدوم‌تون خسته نباشید، در فضایی راحت، صمیمانه و محترمانه حرف‌هاتون رو با همسرتون در میون بگذارید. موقعیت رو برای ایشون توصیف کنید. مثل همین شرایطی که برای من توضیح دادید. و به ایشون بگید که این شرایط در شما چه احساسی ایجاد می‌کنه. احساس تنهایی، اندوه، یا هر احساس ناخوشایندی که دارید رو توضیح بدید. و از همسرتون درخواست روشن و واضحی داشته باشید. مثل اینکه وقت بیشتری رو با شما بگذرونند. در آماده کردن شام بهتون کمک کنند. شبی نیم ساعت رو برای صحبت کردن به شما اختصاص بدهند. یا هر درخواست دیگری که دارید. سعی کنید شنونده‌ی خوبی باشید، با هم برنامه‌ریزی کنید و در نهایت بتونید به توافق برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون