احساس لرزش در قلب

سلام و خسته نباشید

خانمی هستم ۲۷ساله و خانه دار

مدت کوتاهی بود که احساس لرزشی در ناحیه قلبم به وجود می اومد به طوری که جمع میشدم بعد این لرزش دردش رو منتقل میکرد به پشت کتف و دست چپم به طوری که دست چپم کاملا بی حس و کرخت میشد و خودم هم حالت خستگی و خواب آلودگی در بدن احساس میکردم دچار تنگی نفس هم میشدم

حالا چند وقتی است این حالت به سراغم نیامده ولی دائما کوبش ضربان قلبم رو به سینم حس میکنم که گاهی با درد کنار سینه چپم و زیر بغلم همراه است

امروز دچار یک حمله وحشت زدگی شدم که منجر به غش کردن شد

حالا سوال من اینه که آیا مشکل من قلبی هست و نیاز به مراجعه به متخصص قلب هست؟آیا حمله عصبی امروزم ارتباطی به این مشکل دارد؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص قلب و عروق

سلام تشخیص قلبی بودن علایم شما نیاز به نوارقلب و اکوکاردیوگرافی داره ولی احتمالا بیشتر منشا  عصبی و اضطرابی داره