خوردن کنتراسمین در شب عروسی

سلام من بخاطر جشن عروسی ام بعد از تمام شدن یک بسته قرص کنتراسمین بنا به گفته دکتر بسته بعدی را تا سه عدد قرص بدون فاصله خوردم و بعد عروسی ام قرص را قطع کردم تا پریود بشم الان مثل قبل از روز هشتم دوباره قرص را شروع کنم؟کسری سه عدد قرص خورده شده در یک بسته را چه کنم؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  اون سه تا قرص كه ديگه هيچي مهم نيستن الان اگر پريود شديد بسته هاي بعدي از روز پنجم قاعدگي شروع بشه