سلام خسته نباشید من برای بارداری دوم اقدام کردم، تو بارداری اولم ۱ سال و نیم طول کشید تا حاملگیم و الان ۱۸ ماهه که زایمان کردم و بنا به دلایلی میخوام که زودتر باردار شم رفتم دکتر و گفت که هیچ مشکلی نداری اما دیروز که روز ۱۳ پریودیم بود رفتم سونو وبا وجود خوردن لتروزل دوتا فولیکول به اندازه ۱۰ و ۱۱ تو تخمدان راستم داشتم که دکتر گفت اندازشون خیلی کوچیکه و برو ۴ روز دیگه بیا و برای بالغ شدن فولیکول ها دارو نداد،با ای اندازه فولیکول ها امکان بارداری هست؟

آخه به من که میگن تخمدان هات هیچ مشکلی نداره چرا باید اندازه فولیکول ها اینقدر کم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام
اگه چنانچه اندازه فولیکولهای شما مناسب نباشند با داروهای تحریک تخمدان می توان باعث رشد آنها شد. اگر چنانچه در سونوگرافی بعدی فولیکولها رشد نکردند سیکل بعدی جهت تحریک تخمدان با داروهای دیگر انجام می شود.