راه نرفتن دختر 18 ماهه

73 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دخترم ١٨ ماهشه ولی توانايی ايستادن روی پاهاش رو نداره. چهاردست و پا هم نميره

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام
اطلاعات بسیار کمی در اختیار ما قرار دادید.
ولی در اسرع وقت به یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک مراجعه کنید.
با احترام

تجربه شما

خسته نباشی.عزیزم...زودتر ازینا باید دکتر میبردی.‌اول ببر دکتر مغز و اعصاب...بعد کاردرمانی شروع میشه..پسر منم همین بود..با این تفاوت که ۹ماهگی دکتر بردم و از ۱۰ماهگی کاردرمانی.الان ۱۸ماهشه و شکر خدا کم کم اماده راه رفتن..پس بدون معطلی ببر دکتر مغز و اعصاب کودک