درد واژن بعد از سزارین

سلا م من 24 سالمه و تقریبا 2 ماه میشه که سزارین شدم. 1 ماه هست یبوست گرفتم سوزش و خونریزی دارم بخاطر اینکه بچم شیرمو میخوره دکتر نرفتم که دارو نخورم. 2 روزه قسمت واژن. پشت ران و باسن اطراف آلت تناسلی احساس سوزش و درد دارم. دردهام هم داخلی هست هم بیرونی. کلا یک حس خیلی بدیه نمیدونم سوزشه یا چیز دیگه

لطفا راهنماییم کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام حتما بايد حضوري مراجعه كنيد براي دردهاتون ولي براي يبوست كه خونريزي ايجاد كرده ديگه اسمش هموروييد يا بواسيره كه با كرم انتي هموروييد درمان ميشه و تداخلي با شيردهي نداره در نهايت هم ليزر ميشه