علت سقط مکرر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 49 بازدید 1 تبادل تجربه

۲۳ سالمه شوهرم پسر عمومه سه تا سقط دو ماهه داشتم اولی ۹ هفته که سونو گفت مرده و با قرص سقط شد دومی۱۱ هفته که تو ۶ هفته رفتم سونو و گفت قلب داره و شیاف پروژسترون ۴۰۰ میلی بهم دادن ولی تو ۷۵ روزگی مرد و خود به خود سقط شد برای سومی رفتم پیش متخصص و برام آزمایش آپکا نوشت و نتیجه اش ۵ درصد شد گفتن باید تزریق لنفوسیت کنی ولی من موقع تزریق دو روز باردار بودم و نمیدونستم تا سه هفته که شد رفتم پیش متخصص باز پروژسترون داد و تو ۶ هفته رفتم سونو و گفت قلب نداره بعد ۹ هفته رفتم و گفت از ۶ هفته تا حالا رشد نکرده و دیروز سقط شد الان نمیدونم چیکار کنم باید آزمایش ژنتیک بدم؟ یا برم لنفوسیت تزریق کنم؟ یک دکتر خوب بهم معرفی کنید برم پیشش بدونم دلیل سقط چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمواردسقط مکرر،نیازبه انجام آزمایشاتی توسط خانم(شامل بررسیهای ترومبوفیلی.تیرویید.قند و...)وعکس رنگی میباشد.همچنین آزمایش اسپرم همراه باDFIلازم است.وخانم وآقابایدآزمایش کاریوتیپ بدهند.
ودرمواردی علت خاصی پیدانمیشودوبرخی درمانهابه صورت تجربی شروع میشود.
لنفوسیت تراپی درحال حاضرروشی تحقیقاتی میباشدوجایگاه اثبات شده ای برای درمان سقط مکررندارد

تجربه شما

راستش شوهرمم واریکوسل داره و هنوز عمل نکرده اسپرمشم ضعیفه