لطفا کامل به من بگید با مصرف قرص اورژانسی در روزهای مختلف قاعدگی کی دوباره پریود میشیم؟ مثلا در روز ششم یا هفتم قرص بخوریم کی دوباره پریود میشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام زمان خاصي وجود ندارد وچون پريودرا به هم ميريزد خيلي توصيه نمي شود مكر موارد خاص ونادر چراكه احتمال بارداري را هم صفر نمي كند

تجربه شما

سلام من برج ۱۱ پریود شدم و بعد تموم شدن پریودیم با نامزدم رابطه داشتم اما دختر هستم و رابطه از پشت داشتیم بعدش برای اطمینان از اینکه ممکنه آب منی روی واژنم ریخته ۲ قرص اورژانسی خوردم، این ماه هم برج ۱۲ یک رابطه داشتیم ولی قرص مصرف نکردم چون نامزدم میگه مطمئنه آب منی روی واژنم نریخته و حالا چند روز از پریودیم گذشته و من پریود نشدم اما علائم پریود شدن رو دارم. همش حس میکنم پریود شدم آیا عقب افتادن پریودیم بخاطر باردرای هست یا مصرف قرص اورژانسی؟

@leylooo

سلام  تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی زمان دارید تا پریود شوید اگر تا سه هفته بعد از مصرف قرص پریود نشدید نیاز به پیگیری وجود دارد  از عوارض مصرف قرص اورژانسی بی نظم شدن پریود می باشد موفق باشید