استرس زیاد

سلام با توجه به شرایط بد زندگیم  به شدت استرس دارم تمرکزم واسه کارها خیلی کمه فکرم مدام مشغول بدبختیام هست مشاوره رفتم ولی فایده نداشت چون فقط من صحبت کردم مثل درد و دل و هیچ راهی به من نشان ندادن که چیکار کنم و مشاور هم گفت دست از ملامت و سرزنش خودم بردارم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
کاربر گرامی پیش از هر مسئله ای باید به این نکته اشاره کنم، استرس بخش جدایی ناپذیر زندگی بشر هست و انسان ناگزیره برای هر مساله ای راه حلی پیدا کنه و راه حل استرس ها در انواع مختلف و با هر شدتی حل مسئله و مدیریت هیجانهاست.
شرایطی که شما در اون قرار دارید جزء استرسهای مهم زندگی محسوب میشه چون تمام جوانب زندگی را تحت الشعاع قرار می ده ، در رویکرد درمانی ، شناختی رفتاری به افرادی که در شرایط جدایی قرار دارند آموزش داده میشه که چطور با شرایط کنار بیان ، هیجاناتشون رو مدیریت کنن ، افکار منفی رو شناسایی و و با تکنیکهای ذهن آگاهی و شناختی مدیرت کنن و در نهایت برای آینده برنامه ریزی قابل قبولی داشته باشند ، توصیه میکنم به یک درمانگر شناختی رفتاری مراجعه حضوری یا تلفنی داشته باشید . حل مسئله یعنی رسیدن به تعریف شفاف و روشنی از دغدغه اکنون و پیدا کردن تما راه حل های امکان پذیر ، تکنیکهای شناختی یعنی چالش با افکار آزار دهنده که منجر به آشتی با استرسها و فشار ها خواهد شد. تکنیکهای ذهن آگاهی به شما کمک میکنه تا با تنش های ناشی از استرس کنار ببیایید.
موفق باشید