درمان گیاهی تنبلی تخمدان

با سلام خسته نباشید من تنبلی دارم و شوهرم اسپرمش یکم تحرک و شکلش مشکل داره میخواستم بدونم میتونم از گرده نخل استفاده کنم آیا ضرر نداره هر دو استفاده کنیم و من در حال حاضر متفورمین و ویتاگنوس استفاده میکنم.ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درمانهای گیاهی خیلی توصیه نمی شود. ورزش کنید، کاهش وزن داشته باشید. اصلاح سبک زندگی و مصرف داروهای فوق کمک کننده است. اگر بعد از چند ماه نتیجه نگرفتید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. روز خوش