سلام خسته نباشید

۱۱ماه عروسی کردم منو شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم ولی من از اینکه شوهرم محبتش به من کمتر بشه و توجهش به بچه بیشتر بشه میترسم وقتی بهش میگم میگه اتفاقا وقتی بچه بیاری من بیشتر دوست دارم  از طرفی هم خانواده هامون با هم مشکل دارن و قهرن شوهرمم با خانواده ام قهره چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين ترس از كم شدن محبت شايد برای خيلی از خانم ها قبل از بارداری باشد اما بعد از تولد فرزند اين حس از بين ميرود چون فرزند ثمره يک رابطه احساسی دو طرفه است .در باب مشكلات خانواده ها بهتر است قبل بارداری با همسرتان صحبت كنيد و از ايشان بخواهيد به آشتی كردن و بهبود روابط فكر كنند  زيرا حضور يک نوزاد خود دليلی بر رفت و آمد هاست و مادر نياز به بودن خانواده اش دارد و اين دوری ميتواند باعث بروز استرس هايی شود .محيط شاد و آرام و بدون تنش حق هر فرزند و نوزادی است .