کنجکاوی جنسی دختر 15 ساله

سلام

یک مدت دخترم خیلی کنجکاو شده ۱۵سالشه به بلوغ رسیده وقتی من با همسرم رابطه دارم از سوراخ کلید در نگاه میکنه یا همش ازم سوال میپرسه

چند روز پیشم که باباش خونه نبود امد پیشم خوابید دست به بدنم میزد آخر هم سرشو گذاشت رو پام من خوابم برد چون خوابم سنگینه بیدار که شدم فهمیدم لباسمو در اورده باهام ور رفته به نظرتون چیکار کنم بهش چی بگم

خیلی اذیت میشم خودارضاییم میکنه به نظرتون چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
این رفتار از یک دختر 15 ساله در حد طبیعی و کنجکاوی صرف نیست. نحوه برخورد و عکس العمل شما در این مورد بسیار مهم است. اینکه الان نگرش دختر شما نسبت به این مساله چیست و چه چیزهایی را در روابط شما مشاهده کرده نیز بسیار حائز اهمیت است. همه این موارد باید ارزیابی گردد.
حتما برای این موضوع حضوری ک به همراه دخترتان به یک مشاور مراجعه نمایید.
شاد و سلامت باشید