ده سال پيش واكسن كزاز زدم، الان عقب انداختم، اگر باردار باشم چيكار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام زدن واكسن كزاز در بارداری هيچ ايرادی نداره و اتفاقا يكی از پروتكل های كشوری و دستورات اجرايی برای زنان باردار پيگيري زدن واكسن زنان باردار و در صورت نياز تزريق آن و ثبت و درج در پرونده بارداری آنهاست كه معمولا بهترين زمان برای تزريق ماه هفتم بارداری است.