سلام من دوره هام ۲۸ روزست و ۶ دی تاریخ اولین روز پریم بود و ۱۹ دی سونو دادم یک فولیکول ۱۲ میلی داشتم و از ۱۹ دی هر روز روزی یک الی دو لیوان رازیانه دم کرده میخورم و دکتر بهم متفورمین داد ۲۰ و ۲۱ دی نزدیکی داشتم و ۲۰ دی دل درد زیاد و ترشح غلیظ داشتم جوری که حسابی لباس زیرم خیس شد میخوام بدونم روز ۱۴ سیکلم بوده سونو دادم یا باید وایمیستادم تا ۲۰ کم بعد این که آیا احتمال بزرگ شدن فولیکول و بارداری هست یا نه الان که ۲۳ دی هست باز دل درد دارم یعنی ۲ الی ۳ روزه درد دارم‌.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، روشتان درست بوده است گرچه اندازه فوليكول تان خيلي مناسب نبوده.