اقدام به بارداری با فیبروم

با سلام من یکساله عمل فیبروم انجام دادم سونوگرافی داخلی انجام دادم دکتر گفته مشکلی نداری واسه بچه دار شدن. میخواستم بدونم تست بارداری هست من انجام بدم که واسه بچه دار شدن مطمئن باشم؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام من مظورتون رو از تست بارداري متوجه نشدم ؟يعني بفهميد كه باردار ميشيد يا نه؟يا همين تستهاي معمولي بارداري رو ميگيد
بهترين تست براي اينكه متوجه بشيد باردار ميشيد يا نه همين تلاش شما براي باردار شدنه و البته صبر اگر بعد يكسال باردار نشديد ازمايش هورموني و سونوگرافي تخمك گزاري بديد