درد معده هنگام عصبانیت

سلام خسته نباشید از چند سال پیش‌ که استرس شدید داشتم معدم سوزش داشت و حالت تهوع و گلوم هم‌ میسوخت‌. یک مدت نوشیدنی داغ هم اذیتم میکرد دکتر رفتم قرص داد اسم رو یادم نیست.گفت ممکنه یکم زخم شده باشه معدت. بدون هیچ معاینه داخلی الان بهترم اما صبحانه که نمیخورم یا خیلی دیر صبحانه میخورم معدم درد میگیره. یا اگه یکم‌ گرسنه بمونم معدم درد میاد. یا موقع عصبانیت هم درد میگیره گاهی.میشه راهنمایی کنید ناراحتی معدست یا زخم؟خیلی نگرانم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام دوست عزیز. اینکه معده بعد از یک گرسنگی شب تا صبح و با نخوردن صبحانه (ادامه گرسنگی تا ظهر) اذیت شود، میتواند طبیعی باشد.
اما اگر در حالت عادی و با گرسنگی معمول روزانه درد بگیرد با توجه به سابقه قبلی درد معده در شما، نیاز به اندوسکوپی است.
البته قسمت ابتدایی روده باریک نیز باید بررسی شود که در همان اندوسکوپی بررسی میشود.
اینکه آیا زخمی وجود دارد یا خیر، در اندوسکوپی مشخص میشود.