موعد پریود و لکه های قهوه ای ریز

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 22 بازدید 3 تبادل تجربه

من امروز موعدم بود خب، از صبح پریود نشدم ولی درد پریودی شدید دارم حتی نوار بهداشتی گذاشتم همش میگم الان اومده دیگه ولی دستشویی رفتنم ببخشید با دستمال که خودمو پاک میکنم لکه های قهوه ای مثل پوسته ریز ریز میاد رو دستمال اونم بعدظهر یکی دوبار خیلی کم اومد دیگه نیومد امروزم نوک سینه هام درد میکنه انگار سوزن میزنن در میارن به نظرتون میتونم باردار باشم یا پریود شدم؟😳

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خانم عزيز ، احتمال پريود شدنتان بيشترست.ولي با اين علايم و بدون تست بارداري نميتوان تشخيص گذاشت.

تجربه شما

يكي از علل تاخير پريود بارداريست و براي نتيجه دقيق نياز به تست خون است. در غير اينصورت به اختلال هورموني و عصبی و انجام ورزشهاي سنگين.... فكر كنيد.

بارداری يكي از دلايل تاخير پريود است. اضطراب، ورزشهاي سنگين، اختلال هورموني و... هم ميتوانند اين تاخير را ايجاد كنند. براي بي بي چك كمي زود اقدام كرده ايد و اگر آزمايش بتا داده ايد ، منفي بوده است بايد به موارد ديگر مشكوک شويد.

درسته خانوم دکتر امروز آز دادم و منفی شد...بازم درد پریودی شدید دارم ولی چرا پریود نمیشم؟