ترشحات بودار در مجردی

سلام وقت بخیر

۲۳ سالمه مجردم. ترشحاتم بو داره رنگش سفید گاهی یکم زرد. در دوران نزدیک پریود تشدید میشه بوش. به مامایی مراجعه کردم گفتن در مجردی عفونت معنی نداره شلوار تنگ نپوش و...نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در زمان پیش از قاعدگی ترشحات واژن افزایش می یابد اگر سوزش وخارش ندارید جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.