خیانت جنسی همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 469 بازدید 2 تبادل تجربه

حدودا دو هفته است متوجه شدم که همسرم خیانت جنسی به من کرده اونم با زنی مطلقه که حدودا چند سال به نظرم بزرگتر از خودشه ما 9 ساله ازدواج کردیم و حاصلش یک پسر 5 ساله است

راستش ما با خانواده ها و دخالتهاشون مشکل داریم و همیشه این نزاع تو زندگی ما بوده است که یکبار خواستم سر دخالتهای مادرشوهرم و بچه ننه بودنه همسرم جدا بشم حتی دو روز خونه پدرم رفتم ولی بخاطر بچم برگشتم واقعا دوریشو نتونستم تحمل کنم بعدش مشاوره رفتیم و با خانواده ها قطع رابطه کردیم فقط تنهایی با بچه به خانواده ها سر میزنیم و 7 ماه زندگیمون بدون دعوا و نزاع به خوبی پیش میرفت که متوجه خیانت جنسی همسرم شدم ولی این دفعه اصلا به روش نیاوردم که فهمیدم این موضوعو سعی کردم محبتهامو بیشتر کنم و غیرمستقیم بهش بفهمونم که اگه خیانت ببینم زندگیمو تموم میکنم و از این حرفا

حالا واقعا نمیدونم اگه دوباره متوجه شدم چه رفتاری کنم ؟اگه سکوت کنم میترسم بیماری بگیرم اگه سکوت نکنم واقعا چه رفتاری کنم که قبح کار براش نریزه در ضمن ایشون از بعد تولد پسرم خیلی سرد بود شاید دو هفته یک بار سمت من می اومد این اواخر کمترم بود که من فکر میکردم بخاطر شرایط کاری و خستگیشه من 29 سالمه همسرم 33

اطلاعات تکمیلی

سن 29
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست خوبم
مشکلات شما پیچیده و تودر تو هست و بهتره هر کدام به صورت جداگانه بررسی بشود ولی مهم تر از همه رابطه فرازناشویی همسرتون هست که باید به آن پرداخته شود. این مسئله خوب هست که به روی ایشون نیاوردید فقط به شرطی که این مسئله روی همسرتون اثر مثبت میداشت که گویا اثرگذار نبوده.
بهتر است مراجعه حضوری داشته باشید. البته حیطه کاری من کودک و نوجوان هست و بهتر است شما تحت نظریک خانواده درمانگر قرار بگیرید.
متشکرم

تجربه شما

امان از مردای تنوع طلب

مرد خائن رو نميتونم ببخشم چون خدايی نكرده اگه در شرايط شما بودم مطمئن بودم دوباره خيانت خواهد كرد و كلا كسی كه اين كار رو يكبار بكنه اگه در شرايطش قرار بگيره چرا نبايد دوباره انجام بده؟

با مشاوره صحبت كنيد حتما

شايد هم اگه به روش بياريد و حساسيت خودتونو نشون بدين بهتر باشه

شايدم اگه مثلا به خودتون برسيد و آرايش كنيد و لباسای قشنگ و رقصهای جذاب ياد بگيريد كشش جنسيش به شما بيشتر بشه و ديگه ارضای اميالش رو از ديگران گدايی نكنه

ممكنه دليل كم توجهيش به شما اين بوده كه شما رو به رابطه جنسی زياد راغب و مايل نديده و اين باعث شده خودش هم سرد بشه و لذت رو در جايی به غير از خانه جستجو كنه

ولی امان از وقتی كه مردی تنوع طلب باشه ديگه هيچ كسی هيچ جور نميتونه متوقفش كنه و در هرجايی كه باشه گندش رو ميزنه حتی اگه به قيمت پاشيده شدن زندگي و آوارگی بچش باشه...