غر زدن و وسواس شدید

سلام من به شدت غر میزنم شوهرم آدم خیلی صبوری و تحملم میکنه تموم روز غر میزنم

بهش تهمت میزنم حرف جدایی میزنم با اینکه خیلی همدیگرو دوست داریم

شوهرم خیلی خوبه به شدت احساسی ، مهربون ، باهوش و شوخ هر کی تو فامیل میخواد ازدواج کنه میخواد شوهرش مثل من باشه واقعا دوستش دارم ولی من وسواس شدید هم دارم مشاور و روانشناس هم رفتم به جز شوهرم به مامان بابام هم به شدت غر میزنم

خیلی زود عصبی میشم امیدی هست این مشکلم درست شه؟

دیگه واقعا نمیخوام شوهرم اذیت بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
خیلی خوب هست که به این حد از خودآگاهی دست پیدا کردین  برای کنترل احساسات اول نیاز دارین اونها رو بشناسید .مرحله دوم شناخت فکر که روی احساس شما تاثیر میگذاره و بعد منجر به رفتار که همون غر زدن هست میشه .برای خودتون جدولی تهیه کنید که در اون موقعیت رو بنویسید،در اون موقعیت به چه چیزی فکر میکردین،چه احساسی در شما بوجود اومد با نوشتن این جدول شما پی میبرید که چه زمانهایی و چه فکرهایی منجر به غر زدن میشه و میتونید کنترل کنید.راه دیگه این هست که واضح خواسته هاتون رو بیان کنید که دقیقا چه انتظاری دارید که برآورده نشدنش موجب غر زدن نشه.