ترک خودارضایی

من 20 ساله هستم. یکبار به دلیل کنجکاوی عمل خودارضایی انجام دادم و الان هم پشیمان هستم اما هر وقت تصمیم به ترک این عمل میگیرم نمیتونم و حداکثر یک هفته بتونم انجام ندم

هرکاری همه گفتن انجام دادم فقط یک هفته می تونم نگهدارم خودم رو

لطفا تا جایی که امکان داره کامل توضیح دهید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ترک خود ارضایی مثل ترک هر رفتاری سخت هست و اراده شما بسیار تعیین کننده هست

سعی کنید زیاد در خانه تنها نمانید . از دیدن فیلم های صحنه دار پرهیز کنید وقتی این افکار را دارید بلافاصله یک دوش آب سرد بگیرید
گاهی خود ارضایی بخاطر رهایی از تنش و استرس هست .دقت کنید که چقدر این رفتار به این دلیل انجام میشود منبع استرس را شناسایی کنید تمرینات آرام سازی انجام دهید و اگر با تمام این اوصاف همچنان این میل در شما ادامه داشت با یک مشاور در زمینه سلامت جنسی مشورت کنید