عکس رنگی برای بارداری

شش ماه پیش هفته پنجم سقط داشتم و الان ۴ ماه اقدام میکنم و آمپول اچ ام جی و اچ سی جی میزنم و باردار نشدم...میخوام بدون نسخه عکس بگیرم ولی دکتر میگه نیازی نیست. ولی میترسم بعد سقط چسبندگی گرفته باشم ..پارسال عکس دارم و سالم بود همه چی..نمیدونم عکس بدم یا نه..اخه میگن بعد عکس رنگی شانس بارداری بالا میره..ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح حال شما  و طبق نظر پزشک معالجتان نیازی به انجام عکس رنگی از رحم ندارید اگر همسر شما آزمایش اسپرم انجام نداده اند بهتر است آزمایش اسپرم انجام بدهند موفق باشید.