فراموش نکردن خیانت همسر

سلام

ما۱۰ ماه ازدواج کردیم شوهرم از روی علاقه اومد خواستگاری و کلی اومد و رفت و پافشاری کرد تا خانوادم راضی شدن دوران عقد اخلاقش عالی بود بعد ازدواج خیلی تغییر کرد و عصبی و پرخاشگر اصلا یک ذره آرامش نداشتم باهاش تا اینکه ۱ ماه پیش فهمیدم که بله آقا در حال خیانت بود و حتی خونه زن میرفت اونم چه کسی

یک زن ۳۷ و خورده ای با دو تا بچه که به گفته همسرم رابطشون قبل از عقدمون بوده و تلفنی زنگ میزد به همسرم و درد و دل میکرد که مثلا شوهرش بهش توجه نمیکنه و اینا

ولی موضوع بیشتر از ایناست شوهرم انکار کرد که میرفت خونش ولی من میدونم و با گوشم شنیدم جریان و اما دیگه ضایعش نکردم خلاصه بعد اون ماجرا اون الان خیلی پشیمونه و اخلاقش خوب شده و به گفته خودش که همش تقصیر اون زنه بوده که تو گوشش علیه من حرف میزد و میزاشت شوهرم با من بد رفتاری کنه و حواسشو به زندگی نده

خانم دکتر من هنو ۱۹ سالم نشده و بچه هم ندارم تو رو خدا بهم یک راهکار بدین هر کاری کردم دلم خنک نشد و نتونستم آروم بگیرم به نظرتون طلاق بگیرم ؟یا نه

اگر نه بهم بگید چیکار کنم آروم باشم و آیا امیدی هست که دیگه خیانت نکنه و خیالم راحت باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل درس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
گاهی وقتها یک تلنگر میتونه باعث بشه که طرف مقابل شما تمرکز و اراده اش رو برای حفظ تعهدش بیشتر کنه، با توجه به اینکه در ابتدای زندگی هستید و علاقه هم بینتون هست طلاق توصیه نمیشه، بهتره فرصت مجددی به همدیگر بدید و روی نزدیک تر شدن ارتباطتون به یکدیگر تمرکز کنید، اول مرزهاتون و تعریفتون از خیانت رو برای همسرتون کاملا مشخص کنید مثلا اینکه خیانت از نظر شما حتی شامل پنهان کردن یک ارتباط با یک خانم، درد و دل کردن، ارتباط تلفنی و ارتباط ج ن س ی هستش، بعد پیامد تکرار رفتارشون رو بگید مثلا اینکه در صورت تکرار مجدد هرکدوم از این رفتارها برای جدایی اقدام میکنید. سپس سعی کنید به چیزهایی که رابطه تون رو گرم تر میکنه توجه کنید مثل یادگرفتن مهارتهای رابطه ج‌ن سی ، داشتن علاقه های مشترک با همسرتون، وقت گذراندن درباره چیزهایی که هردو دوست دارید و مهم تر از همه صحبت کردن درباره چیز های مختلف با همدیگه.
درباره بچه اکیدا خواهش میکنم تا زمانی که از خوشبخت بودن و راضی بودن در کنار همدیگه مطمن نشدید اقدام به بارادری نکنید، بچه اوردن به هیچ وجه ملاک محکم تر کردن ارتباط و جلوگیری از خیانت نیست، هیچ محدودیت زمانی وجود نداره هر دوی شما جوان هستید، دو سال، چهار سال، شش سال.. وقتی شما زن و شوهری باشید که توانایی سازش با هم و خوشحال بودن با هم رو داشته باشید فرزندتون میتونه زندگیتون رو زیباتر کنه و محکم تر در غیر این صورت فقط موجودی رو به دنیا میارید که شاهد اختلاف پدر و مادرشه و دچار صدمه های جبران ناپذیری میشه.
برای بالا بردن مهارتهای ارتباطی خودتون و همسرتون تلاش کنید اگر به تنهایی موفق شدید که خیلی عالیه درغیر اینصورت به مشاور حضوری مراجعه کنید و هردوتون برای رابطه تون تلاش کنید. موفق باشید