بارداری و تخمدان پلی کیستیک

سلام...

بخاطر تخمدانم که پلی کیستیکه پریودی نامنظم داشتم که اواخر با تحت نظر بودن دکتر پریودم ۴ ماهی میشد که منظم شده بود و روز تخمک گذاریم روز ۱۷ ام هستش چونکه پریودای من ۲۶ یا ۲۷ روزه است معمولا اینجوریه ...که روز ۲۰ پریودیم یعنی ۴ روز بعد از تخمک گذاری نزدیکی داشتم چونکه قرص اورژنسی نداشتم ۲ تا قرص جلوگیری خوردم  که فرداش به طرز وحشتناکی تخمدانم درد میکرد و ۱۲ ساعت بعدش ۲ تا قرص دیگ نخوردم که چونکه فکرکنم ۲تاهم ۱۲ ساعت بعد میخورن خلاصه الان روز ۳۵ ام هستم و یک هفته است که لکه بینی دارم و درد پریود دارم ولی پریود نمیشم ۵ روز پیش  بی بی گذاشتم منفی بود بنظرتون امکان حاملگی هست؟شونه ام درد میگیره و روز ۳۰ ام و ۳۱ ام کمر درد بدی داشتم که نمیتونستم خم بشم

اگر میشه بگین آیا دوباره پریودن نامنظم داره میشه یا اینکه توی این شرایطی که گفتم  امکان داره حامله باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید اگر منفی بود باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید