صدای مزاحم در گوش

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 141 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام چند روزیه صدایی شبیه تیک تیک ساعت یا مثل ضربان قلب در گوش چپم فقط وقتی که دراز میکشم اذیتم میکنه میخواستم بدونم علتش چیه تو ماه چهارم بارداری هم هستم ممنون میشم جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
بهتون بابت وجود یک فرشته زیبا و دوست داشتنی در درون تون تبریک میگم و براتون لحظات شیرن و زیبایی در دوران بارداری آرزومندم.صدای گوش که اصطلاحا وزوز گوش گفته میشه علل و عوامل متعددی داره و کلا یا دائمی است یا مقطعی و گذرا...با توجه به شرایط بارداری شما و تغییرات فیزیولوژیکی که در بدنتان ایجاد شده می توان گفت که این وزوز مقطعی و گذرا است لذا نگران نباشید و با توجه به اینکه با ضربان نبض یا تپش قلب شما شباهت دارد می توان گفت که منشاء عروقی دارد ...با اینحال نگران نباشید ولی اگر وزوزتان بیش از یک ماه طول کشید و باقیماند جهت بررسی بیشتر به یک کلینیک شنوایی مراجعه نمایید.

تجربه شما

سلام اگر سندرم منيير داشته باشيم ميتونيم باردار بشيم تو بارداری مشكل ايجاد نميكنه؟

ممنون از پاسخ جامع شما لطف کردین