چند ماه میشه که یه وقتهایی دوتا ران پا تا بالای زانوهام احساس مور مور شدن و کرختی میکنم این حالت بیشتر مواقعی رخ میده که یکدفعه از جام می ایستم و بچه تو بغلم هست بعد از این احساس فورا میفتم زمین و تعادلم رو از دست میدم که برای اینکه نیفتم زودتر میشینم لطفا راهنماییم کنید آیا مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

اين حالا چون به صورت دو طرفه است احتمالا درگير بودن ستون فقرات كمری را نشان ميدهد،

پس به متخصص ستون فقرات مراجعه كنید، اگر مشكل بيرون زدگی ديسک با درجات پايين باشد قابل حل و درمان با مراجعه به كلينيک فيزيوتراپی هست.

فعلا از انجام فعاليت بدنی سنگين خودداری كنید و سعی كنید فقط در حالت نشسته فرزندتون رو در آغوش بگيريد و برای برداشتن اجسام اصلا از كمر خم نشوید.