سلام خسته نباشيد من آزمايشهای قبل بارداری رو انجام دادم پرولاکتينم بالا بود و غلظت خون داشتم که دارو داد مصرف کردم سونو هم رفتم تخمدانام سالم هيچ مشکلی نداشتم يک دکتر رفتم بهم سه تا قرص داد( استرومارين . دگزامتازون و اووميد)که تو دوره عادت ماهانه هر شب يک دونه از هر کدوم به فاصله نيم ساعت بخورم و بعد پريودی يک شب درميان رابطه داشته باشم که دقيقا همونطور انجام دادم ماه قبل که هنوز اين قرص هارو استفاده نکرده بودم بايد يکم پريود ميشدم هشتم شدم و قرص هارو تو همون دوره استفاده کردم اما اين ماه هنوز پريود نشدم آيا امکان بارداری هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر ماه ده درصد شانس بارداری دارید. تا یکسال هم فرصت دارید بعد از این مدت جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید. بعد از تاخیر ده روز آزمایش خون بدهید. شب خوش