رفتار درست با داماد

با سلام و تشکر از اینکه وقت میزارین.

من چهل و پنج ساله و حدود یک ساله که داماد دار شدم. دامادم تو این یک سال هنوز اسمی برای صدا کردن من انتخاب نکرده و تازگیا متوجه شدم این از غرورشه، هفته ای دوبار دعوتشون میکنم اوایل دراز نمیکشید جلوی من و همسرم ولی جدیدا اینکارو میکنه. دیروز متوجه شدم با دخترم در مورد من با بی احترامی حرف زده بود، و گفته حالا ما بچه دار بشیم بچمون مامانتو ننه گوهر صدا میکنه و کلی خندیده بوده،(اسممو مسخره کرده) واقعا هنگم آخه در این حد صمیمی نیستیم و غیر از احترام کاری باهاش ندارم. نمیدونم چرا با من لج شده خیلی اهل چشم و هم چشمی، و خواستار پیشرفته، ادعای به روز بودن و لاکچری بودن و داره. ضمن اینکه ۲۸سالشه و تحصیلکرده ست ،متوجه شدم خیلی گستاخه. مردم روی ادب و کمالاتش قسم میخورن. میخوام بگم نمای بیرونیش اینطوریه. تصمیم گرفتیم (با دخترم) که کمتر دعوتشون کنم و وقتی هم اومد کمتر باهاش همکلام بشم. آخه هر طرحی یا برنامه مالی و اقتصادی داره با من درمیون میزاره،کلا من اهل گفتمانم، یعنی وقتی موضوعی رو بهم میگه ، از چند زاویه براش بازش میکنم و مشکلات احتمالیشو بهش میگم. من نمیدونم ‌،شاید همین خصلتم باعث شده روش به من باز بشه، در حدی که اسممو مسخره کنه.

از یک جهت دیگه هم احتمال میدم که حسادت میکنه که من اهل فضای مجازی و رانندگی هستم و یک ده سالی از مامانش جوان ترم میخواد منو سرکوب کنه. شما بگید من چه کنم؟

پایدار باشید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
به نظرم همین که سعی کردید رابطه تون رو با داماد تون مدیریت کنید راه درستی رو پیش گرفتید
سعی کنید طوری رفتار کنید که نه به شما و نه ایشون بی حرمتی بشه
ما نمیدونیم علت رفتارشون چی هست لزومی هم نداره بدونید مهم اینه شما مرز بین خودتون و داماد تون رو رعایت کنید اما طوری هم نباشه که بدتر منجر به کدورت شود

طبیعی که بعد از دوسال با شما راحتتر شده باشن اما اگر فکر میکنید منزل شما قوانینی داره در این مورد با هاشون صادقانه صحبت کنید